Waterpas Civiel Adviesbureau beschikt over verkeerskundigen die voor verschillende gemeenten de verkeersafwikkeling op kruispunten en provinciale wegen hebben geoptimaliseerd.  Op basis van de wensen van de opdrachtgever en de huidige situatie brengen wij optimalisaties aan op bijvoorbeeld VRI-systemen. Veelal kan door het wijzigen van volgorde van afwikkeling of het geven van voorrang aan een bepaalde verkeersstroom veel winst behaald worden.

Indien ook aanpassingen aan het huidige ontwerp gewenst zijn dan pakken wij het tekenwerk op en verzorgen wij het gehele traject vanaf het voorontwerp tot aan het definitief ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp stellen wij indien gewenst bestektekeningen en de vraagspecificaties (UAV-gc) op voor aannemers. Ook voeren wij de uitvoeringsbegeleiding uit. Hiermee zijn ongewenste verkeerssituatie binnen no-time weer up-to-date en is de doorstroming gewaarborgd.

Wilt u meer informatie hierover? neem dan contact op met de heer Ruud van Eck via eck@oud.waterpas.nl of bel naar 06 41 56 10 78